Badrumsrenovering Kristianstad

Välkommen till Larssons Bygg Kristianstad

En byggfirma med professionella snickare 

Varmt välkommen till Larssons Bygg Kristianstad! Vi erbjuder tjänster inom bygg och renovering, bland annat badrumsrenovering. Inom företaget har vi mångårig erfarenhet inom byggbranschen och kunskap för att kunna hjälpa er med ert bygg- eller renoveringsprojekt. Larssons Bygg Kristianstad utför alltid ett professionellt jobb med ambitionen att våra kunder alltid ska vara 100% nöjd efteråt, vi vill hjälpa till att förverkliga era visioner. Behöver ni bygghjälp som med omsorg och god service tar sig an uppgifter så har ni kommit rätt, vi kommer med noggrannhet ta oss an ditt projekt och garanterar er en trygghet från start till slut.

Badrumsrenovering Kristianstad

Utöver våra kunskaper inom bygg så har vi även behörigheten att kunna hjälpa er med kök- och badrumsrenovering . Vi arbetar i Kristianstad med omnejd och finns tillgängliga för er och ert projekt. Är ni ute efter en firma som är beredd på att förverkliga era visioner och som ger er ett kvalitativt arbete så tveka inte på att kontakta oss. Vi tar oss an både stora som små uppdrag, allt från byggarbeten till badrumsrenovering. Eftersom vi gör allt inom branschen så behöver ni inte leta efter olika firmor, vi finns här och sköter det från start till resultat.

Snickare

Vår erfarenhet inom bygg och renoveringar gör att vi kan erbjuda er det mesta. Behöver ni hjälp med altanbygge eller utbyggnad av huset så är det något vi kan hjälpa dig med. Vi har även kunskap och kvalifikationer för att utföra renoveringsprojekt som kräver snickeriarbete.

Fönster

Behöver ni sätta in nya eller renovera era nuvarande fönster finns vi här för att hjälpa till. Genom vårt arbete ser vi till att fönstren håller sig täta och får en längre livstid. Fönstren är betydligt mer utsatta än husets fasad och de äldre fönstren kan leda till fukt och drag. Så behöver ni nya fönster med täta fogar så kan ni vända er till oss.

Allt inom bygg

Till oss kan ni vända er med en mängd olika uppgifter och projekt, vi kommer ge er den hjälp ni behöver och se till att ni är nöjda när vi är klara. Nybygge eller renovering spelar ingen som helst roll, vi kan allt inom bygg. Har ni en idé som ni vill sätta i verk men som kräver svetsning? Givetvis gör vi det åt er också.